Naar de pagina-inhoud

Over het OpgroeiHuis

Over het OpgroeiHuis

Over het OpgroeiHuis


Kinderen zijn niet nét echte mensen, het zijn helemaal echte mensen. Echte mensen, met echte behoeften en echte emoties. Het enige verschil is dat zij nog niet de levenservaring hebben die wij volwassenen wel hebben kunnen opbouwen.

Bij het OpgroeiHuis kunnen jij en je kind(eren) terecht als het even, of al wat langer, niet lekker gaat. Wat de precieze reden voor je komst ook is, je vind bij het OpgroeiHuis altijd een veilige plek waar iedere gedachte er mag zijn. De begeleiding en eventuele adviezen die worden gegeven hebben altijd een goede ouder-kind relatie als uitgangspunt.

Wat je bij het OpgroeiHuis níet zult vinden: nieuwe technieken of beloningssystemen om zogenaamd ‘goed gedrag’ te trainen. Bij het OpgroeiHuis wordt ook het kind als mens gerespecteerd.

Opgroeien doen we samen, met onze hart als de basis ❤


Hiranthi Herlaar (linkedin) is de vrouw achter het OpgroeiHuis. Ze is eigenaresse van Liefdevol Opgroeien, was Maker van KROOST en blogger bij HetKind. Daarnaast heeft ze tips geschreven voor Opgroeien in verbondenheid, een project van Educare (overgenomen door Kiind).

In het dagelijks leven denkt, schrijft en praat ze veel over opgroeien in het algemeen. Van de ontwikkeling van baby’s en kleine kinderen, tot de persoonlijke ontwikkeling van volwassenen en de invloed van hun jeugd en huidige omgeving daarop.