Naar de pagina-inhoud

Opgroeicoaching

Opgroeicoaching

Opgroeicoaching


Een kind begeleiden tijdens het opgroeien, van een afstand leek het zo makkelijk. Zodra dat kleine mensje er is, kom je echter nog weleens situaties tegen waarin je het even niet meer weet. De fijne plaatjes die je in je hoofd had, kunnen dan ver van de realiteit blijken te liggen. Een persoonlijke hulplijn kan dan erg welkom zijn, omdat je in je directe omgeving geen achterban hebt. Of omdat ze heel andere ideeën hebben over de opvoeding.

Een opvoedcoach, bij het OpgroeiHuis heet het een opgroeicoach, kan samen met jou ontdekken welke oplossing het meest geschikt is voor jou en je gezin.

De praktijkruimte is na de zomervakantie gereed. Tot die tijd kun je gebruik maken van e-mailcoaching: jouw probleem voorleggen wanneer het jou uitkomt en gemakkelijk antwoorden terug kunnen lezen.


Opgroeicoaching via e-mail

Je ei kwijt wanneer je wil, zonder te hoeven wachten op een volgende sessie. Je ontvangt binnen 2-3 werkdagen een reactie.

  • Je vraag in 1 regel, als het onderwerp van de e-mail die verzonden wordt.
  • Vertel me over jou en je gezin, wat er maar in je op komt. Dit helpt me een beter beeld te krijgen bij jullie en zal ook leiden tot een echt op jullie situatie afgestemde reactie.
  • Wat is datgene waar je nu tegenaan loopt? Heb je zelf ideeën over mogelijke oorzaken? Wanneer is het begonnen? Hoe zou een typische dag eruit zien als er geen sprake was van je vraag?
    De eerste 3 mails vanuit het OpgroeiHuis zijn hierbij inbegrepen, daarna worden er kosten per antwoordmail gefactureerd (€20). De factuur wordt naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. De algemene voorwaarden vind je hier.
  • De eerste 3 mails vanuit het OpgroeiHuis zijn hierbij inbegrepen, daarna worden er kosten per antwoordmail gefactureerd (€20).